Prima pagină / Lucruri / Societate  /  (Video) Programul Național „INSPIR-O”: Cel de-al doilea eveniment de interacţiune dintre mentore şi mentee-i

(Video) Programul Național „INSPIR-O”: Cel de-al doilea eveniment de interacţiune dintre mentore şi mentee-i imprimare

24.07.2017  

Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare” a găzduit, la Chișinău, la 22 iulie 2017, un eveniment de interacţiune dintre mentore şi mentee-i în cadrul Programului Naţional de Mentorat pentru femei active „INSPIR-O!” din localităţi cu reprezentare 0 (zero) a femeilor în consiliile locale. Este cel de-al doilea eveniment de interacțiune în cadrul acestui Program „INSPIR-O!”, după evenimentul din aprilie 2017.

Ce-al doilea eveniment de interacțiune dintre mentore şi mentee-i în cadrul Programului Național de Mentorat pentru femei active „INSPIR-O!” din localități cu reprezentare 0 (zero) a femeilor în consiliile locale, realizat de Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare” împreună cu partenerii săi, a avut câteva repere:

• Un dialog cu Președinta Platformei pentru Egalitate de Gen, Catinca Mardarovici, Președintă a Clubului Politic al Femeilor 50/50

• Prezentare de către echipele comunitare și mentore a proiectelor din comunități

• Evaluarea relației de mentorat dintre mentore și mentee

• Planificarea acțiunilor de viitor în cadrul Programului Programului Național de Mentorat „INSPIR-O!” etc.

Programul Naţional de Mentorat pentru Femei Active „INSPIR-O!” este realizat de către Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare” cu susținerea Programului ONU „Femeile în Politică”, implementat de Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor (UN Women) și Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), în parteneriat cu Fundația Est-Europeană și Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare”, finanțat de Guvernul Suediei. Componenta de granturi mici a Programului este co-finanţată de Fundaţia Est-Europeană, din resursele Guvernului Suediei. Acest eveniment a fost organizat cu suportul financiar al Consiliului Europei.

Un reportaj despre primul eveniment de interacţiune dintre mentore şi mentee-i în cadrul Programului Naţional de Mentorat pentru femei active „INSPIR-O!” poate fi urmărit AICI.

 
DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.