Prima pagină / Lucruri / Societate  /  Bijuteriile care alintă ochii fiecărei femei

Bijuteriile care alintă ochii fiecărei femei imprimare

20.09.2017  

Fiecare femeie dorește să arate frumos și să posede un stil personalizat, în care să găsească o picătură de tandrețe, farmec și pasiune.

Lilia Carauș o tânără care realizează cele mai frumoase bijuterii Hand made. Lucrările ei sunt cunoscute în întreaga lume și desigur orice femeie își dorește o bijuterie din colecția ei. Lilia este o persoană pasionată la nebunie de ceea ce face. Echipa Știripozitive.eu a aflat de la Lilia de unde vine pasiunea pentru frumos și care sunt căile spre succes.

De unde a venit pasiunea pentru a confecționa bijuterii?

 Pasiunea aceasta probabil o am de mică însă cred că totuși mai avansat a început în perioada sarcinii. Mereu am dorit să mă evidențiez prin tot ce fac.

Bijuteriile sunt confecționate doar la comandă sau le faci și pentru vânzări?

Am o colecție foarte mare și impunătoare spre vânzare cât și spre închiriere. Primesc și comenzi însă prețurile diferă considerabil decât cele ce le am pe stoc.

De ce anume coronițe și cercei din piatră?

Coronițele și cerceii le fac de aproape doi ani, de ce anume ele? Motivul fiind că sunt foarte solicitate, eu fiind prima ce am adus pe piață acest trend pot spune, orice mireasă, nașă vrea sa fie deosebită, mă bucur că aleg anume diademele mele. 

 Când ai înțeles că confecționarea bijuteriilor Hand made îți aduce un succes?

Am înțeles din momentul când am început a le confecționa. Probabil ideile mele și gustul meu pentru frumos a fost și este pe placul multora. 

 Care a fost cea mai grea lucrare pe care ai realizat-o? De ce?

Dacă sincer nu cred că ași putea spune de careva lucrare în parte că e grea de realizat. E greu până începi orice lucru. La mine în schimb mai mult e o plăcere. 

 Design-ul îl realizezi singură sau după placul clientelor?

Design-ul îl realizez singură, probabil datorită acestui factor am ajuns unde sunt. Desigur sunt cliente ce doresc modele personalizate, însă mă strădui în fiecare lucrare să îmi las amprenta. 

Cine sunt clientele tale în mare parte?

Clientele mele sunt majoritatea femeilor, deoarece în sezonul nunților sunt axată pe accesorii însă în sezonul de iarnă confecționez căciuli și fulare. Anul acesta voi lansa chiar și o colecție de genți din blană naturală și paltoane cu un stil aparte pentru doamnele ce doresc altceva, ce nu se găsește pe piața noastră.

Această pasiune este un hobby sau munca de bază?

Pot să zic că e un hobby devenind o afacere deoarece la moment tot timpul meu este dedicat anume colecțiilor mele. 

La ce sumă ajunge în medie o bijuterie?

Prețurile sunt de la 35€ și termină cu 800€.

De ce depinde succesul fiecărui om?

Părerea mea că succesul depinde de impunerea în tot ceea ce faci. Depinde de multă muncă de multă dăruire și de mult suflet. Eu mereu dăruiesc zâmbete calde și sincere. Simplitatea mă reprezintă. Niciodată nu trebuie să uităm de unde plecăm și să prețuim pe cei ce ne înconjoară. Atunci succesul vine singur.

Stagiar: Dumitrița Gîrneț

 

 
DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.