Prima pagină / Lucruri / Societate  /  Astăzi va avea loc inaugurarea primului Târg de Crăciun

Astăzi va avea loc inaugurarea primului Târg de Crăciun imprimare

15.12.2017  

Din 15 decembrie, în premieră, strada 31 august 1989 devine pietonală (între str. Al. Pușkin și str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni), pentru a găzdui timp de o lună primul Târg de Crăciun în stil european organizat în Moldova. Și ai multe motive să fii anume aici în perioada sărbătorilor!

În acest an, de sărbători toate străzile capitalei duc spre 31 august 1989! 
Guvernul Republicii Moldova oferă primul Târg de Crăciun veritabil, organizat în cele mai bune tradiții de iarnă, ca în marile oraşe europene. Pentru ca toți cei dragi, aflați în țară sau reveniți de peste hotare, să sărbătorească luminos împreună. „Acasă de Crăciun"!

Vino să te convingi că zona din centrul orașului este de nerecunoscut - pe fundalul clădirilor scăldate în proiecții grandioase de lumini, învăluit de aroma vinului fiert, acompaniat de colinde și concerte live, Târgul de Crăciun își propune să-i facă pe toți să simtă magia sărbătorilor de iarnă într-o atmosferă caldă și frumoasă „Acasă de Crăciun". 

Vino să bifezi cel mai tare selfie cu Pomul de Crăciun! Coniferul instalat în apropierea Palatului Național „Nicolae Sulac" veghează asupra Târgului și nu e deloc o întâmplare că atrage privirile tuturor. Bradul impunător a fost adus din Carpații României (județul Suceava), fiind un cadou din partea Guvernului de la București. Împodobit cu 40.000 de beculețe și 350 de figurine, Pomul de Crăciun completează atmosfera de magie creată de miile de luminițe din jur. 

Vino să te bucuri de sărbătoare în:
- Zona de poveste, unde cei mici îl vizitează pe Moș Crăciun chiar în căsuța lui, pentru a sta de vorbă cu Moșul și a primi cadouri, 
- Zona de gheață, unde îți pui patinele și zbori ca vântul pe cel mai mare patinoar din țară, 
- Zona aventurii, unde te dai într-un carusel uriaș și fermecător, ca în filme, cu 72 de locuri, 
- Zona tradițiilor, unde descoperi meșteșuguri și produse tradiționale în 20 de căsuțe din lemn. 
Vino să împărtășim bucuria! Iarna va fi magică și pentru 4.000 de copii dezavantajați din toată țara, care vor vizita Târgul de Crăciun cu susținerea Guvernului RM, pentru a trăi experiența unică a sărbătorilor, așa cum sunt celebrate în toată Europa. 

Vino să afli toate misterele adevăratului Târg de Crăciun în centrul capitalei, pe strada 31 august 1989! 
Urmărește pagina de Facebook și pe www.targuldecraciun.md pentru mai multe detalii. 

Sursă: Târgul de Crăciun 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.