Prima pagină / Lucruri / Societate  /  (FOTO) Toți iubitorii de bucate, băuturi și dispoziție bună sunt aşteptaţi la #TUSOVKACULINARĂ

(FOTO) Toți iubitorii de bucate, băuturi și dispoziție bună sunt aşteptaţi la #TUSOVKACULINARĂ imprimare

11.05.2018  

În perioada 10-13 mai la Moldexpo se vor duela cei mai buni bucătari, food-bloggeri, gurmanzi și somelieri. Pe parcursul a 4 zile echipa Gastrobar organizează picnic gastronomic de primăvară. Mai mult de atât, pentru prima dată în Moldova, bucătarul BBC va prezenta cocktailul de știință, arte culinare și fapte uimitoare despre alimente.

Vizitatorii vor avea parte de festivalul bucătarilor-șefi; expoziția food; picnic gastronomic; show-l culinar de la Alan Coxon; master-classuri de la food-bloggeri dar şi de food-photography. În prima zi, pe lângă faptul că s-a comercializat produse alimentare, au mai fost puse la dispoziţia vizitatorilor produse hand-made, obiecte de decor şi produse bio.

Vizitatorii au posibilitatea să se distreze cu bucătarii-șefi din restaurantele capitalei: Pegas, Osho, Chateau Vartely, Sherlock Holmes, Jeraffe cu susținerea METRO.  

Adevărata plăcere este de neconceput fără vin, vinul de la Cricova, unde cei mai pricepuți somelieri vă vor ajuta să obțineți o experiență mai bogată în potențarea gustului bucatelor.

Cum a fost în prima zi la #tusovkaculinară vedeţi în albumul foto de mai jos.

Detalii despre petrecere, meniu și programul evenimentelor - pe pagina de Facebook tusovkaculinară și www.tusovkaculinara.md


Sursă foto: Tusovkaculinară 

Imagini: Alex Gurduza

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.