Prima pagină / Lucruri / Societate  /  Tinerii din Borogani au realizat un reportaj despre localitatea lor cu susținerea Centrului Media pentru Tineri

Tinerii din Borogani au realizat un reportaj despre localitatea lor cu susținerea Centrului Media pentru Tineri imprimare

28.06.2019  

Tinerii din localitatea Borogani, raionul Leova, și-au exprimat viziunea pe care o au asupra localității, prin intermediul unui reportaj realizat cu suportul formatorilor Centrului Media pentru Tineri.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Activi sau timizi, creativi sau buni la științele exacte, tinerii au o viziune despre localitatea lor perfectă. Într-un reportaj realizat cu susținerea formatorilor de la Centrul Media pentru Tineri, mai mulți elevi din satul Borogani au spus în fața camerei ce și-ar mai dori în localitatea lor. Ca să fie siguri că opiniile lor au fost recepționate, tinerii au mers la Primăria din Borogani, unde au avut o discuție cu reprezentanți ai autorităților.

Acest material a fost realizat în cadrul Proiectului „Încurajarea tinerilor să devină cetățeni activi”, implementat de IREX Europe și AO „Centrul Media pentru Tineri”, cu susținerea financiară a Uniunii Europene. Opiniile exprimate în acest material nu reflectă neapărat punctul de vedere al Uniunii Europene.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.