Prima pagină / Lucruri / Societate  /  Soarele, familia și iubirea – pe tine ce te face om fericit?

Soarele, familia și iubirea – pe tine ce te face om fericit? imprimare

29.10.2019  

După atelierul de educație media, organizat de Centrul Media pentru Tineri la Ungheni, o echipă de tineri și-a provocat colegii să răspundă la o întrebare simplă, dar cu multe variante de răspuns – „de unde vine fericirea?”.

În timp ce unii au spus că sunt mulțumiți de lucrurile mărunte din jurul lor, alții au vorbit despre fericirea provocată de visurile care devin realitate.

Acest material a fost realizat în cadrul Proiectului „Încurajarea tinerilor să devină cetățeni activi”, implementat de IREX Europe și AO „Centrul Media pentru Tineri”, cu susținerea financiară a Uniunii Europene. Opiniile exprimate în acest material nu reflectă neapărat punctul de vedere al Uniunii Europene.


EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.