Prima pagină / Lucruri / Societate  /  Infograficul reuşitelor | Programul UE-PNUD „Susţinerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”

Infograficul reuşitelor | Programul UE-PNUD „Susţinerea Măsurilor de Promovare a Încrederii” imprimare

19.08.2014   313 

Programul UE-PNUD „Susţinerea Măsurilor de Promovare a Încrederii” ilustrează într-un infografic principalele rezultate obținute în perioada aprilie 2012 – iunie 2014.

Votează: 4.5/5 (4 Voturi )

Principalele rezultate obținute de Programul „Susţinerea Măsurilor de Promovare a Încrederii” în perioada aprilie 2012 – iunie 2014 sunt prezentat într-un infografic al reuşitelor.

Programul „Susţinerea Măsurilor de Promovare a Încrederii” este finanţat de Uniunea Europeană, co-finanţat şi implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare.

Infograficul poate fi descarcat de AICI: RO_Infografic_UE_PNUD_SMPI.pdf

 

EEF  Ambasada Suediei  Danida   

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu suportul Fundaţiei Est-Europene. În prezent, portalul Stiripozitive.eu este realizat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

Portalul www.stiripozitive.eu a fost desemnat „Debutul anului 2012 în mass-media din Moldova” de către Clubul de Presă din Chişinău – Centrul pentru Jurnalism Independent şi Comitetul pentru Libertatea Presei, la 13 decembrie 2012. 

Stiripozitive.eu a obţinut premiul „VIP Magazin” în anul 2013 la categoria „Mass-media. Presa on-line”.