Prima pagină / Lucruri / Societate  /  (Foto) Aplicaţia Smartphone-urilor din secolul trecut care punea o căciulă pe capul fiecărui copil

(Foto) Aplicaţia Smartphone-urilor din secolul trecut care punea o căciulă pe capul fiecărui copil imprimare

04.02.2016  

Smartphone-urile din secolul trecut aveau o aplicaţie care, în toate fotografiile, scotea căciula de pe capul părinţilor, dar o lăsa pe cea a copilului. Doar astfel se poate explica de ce în pozele acestei galerii pe care echipa de la Stiripozitive.eu a creat-o răsfoind albumele de pe pereţii prietenilor toţi copiii poartă căciulă, iar părinţii – nu.

Votează: 4.6/5 (7 Voturi )

Cu anii şi cu deceniile care au trecut de atunci până astăzi, aplicaţia smartphone-urilor vechi care punea o căciulă pe capul fiecărui copil şi-a pierdut şi denumirea, şi întrebuinţarea.

Ion PLes

 Fotograful Ion Pleş într-o imagine de pe când „tata era flăcău”.

-----

Vitalie Vovc

 Vitalie Vovc în braţele mamei. „Şi lumea abia începea”. În 1978. 

-----

Tatiana

 „Împreună”. Fotografie de Tatiana Dobrynina.

-----

Viorel Mardare

 Iar unul dintre copii este regizorul Viorel Mardare.

-----

Nelly Cozaru

 Şi actriţa Nelly Cozaru a purtat căciulă, iar fratele ei, regizorul Alecu Deleu – chipiu. „Mama cât o Bastilie de înaltă şi frumoasă!”

-----

Cornelia Cozonac

 Cine-o fi oare copilul cu căciulă în această poză din secolul trecut cu jurnalista Cornelia Cozonac?

-----

Angela

 Angela Titencov împreună cu Lidia şi Constantin Mardare.

-----

Andrei Popov

 Diplomatul Mihai Popov, ţinând-o în braţe pe Olga, alături de viitorul ambasador Andrei Popov.

Aplicaţia Smartphone-urilor din secolul trecut care punea o căciulă pe capul fiecărui copil Aplicaţia Smartphone-urilor din secolul trecut care punea o căciulă pe capul fiecărui copil Aplicaţia Smartphone-urilor din secolul trecut care punea o căciulă pe capul fiecărui copil Aplicaţia Smartphone-urilor din secolul trecut care punea o căciulă pe capul fiecărui copil Aplicaţia Smartphone-urilor din secolul trecut care punea o căciulă pe capul fiecărui copil Aplicaţia Smartphone-urilor din secolul trecut care punea o căciulă pe capul fiecărui copil Aplicaţia Smartphone-urilor din secolul trecut care punea o căciulă pe capul fiecărui copil Aplicaţia Smartphone-urilor din secolul trecut care punea o căciulă pe capul fiecărui copil
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” în 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene. www.stiripozitive.eu este un produs „URMA ta” şi a fost susţinut de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene, Guvernului Suediei, Sida sau al Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.