Prima pagină / Lucruri / Societate  /  (Videografic) Rezultatele Proiectului „Parteneriat Global pentru Educaţie în Moldova”

(Videografic) Rezultatele Proiectului „Parteneriat Global pentru Educaţie în Moldova” imprimare

21.10.2014   772 

Conferinţa Naţională „Educaţia timpurie în Moldova: realizări şi perspective”, care s-a desfăşurat la Chişinău, la 21 octombrie 2014, a consemnat rezultatele Proiectului „Parteneriat Global pentru Educaţie”, axat pe oferirea unei educaţii timpurii de calitate pentru fiecare copil.

Votează: 4.5/5 (4 Voturi )

Conferinţa Naţională „Educaţia timpurie în Moldova: realizări şi perspective”, a reunit la Chişinău atât profesionişti din domeniul educaţiei şi dezvoltării timpurii a copilului din ţară, cât şi partreneri ai iniţiativei „Parteneriat Global pentru Educaţie în Moldova”, a prezintat şi discutat reuşitele şi calea de urmat în asigurarea unei educaţii timpurii de calitate pentru toţii copiii din Moldova.

Conferinţa Naţională aduce în prim-plan rezultatele Proiectului „Parteneriat Global pentru Educaţie în Moldova”, realizat de către Ministerul Educaţiei, în parteneriat cu Banca Mondială şi UNICEF.

La eveniment au participat și au adresat mesaje:

• Liliana NICOLAESCU-ONOFREI, Viceministrul Educaţiei

• Mariana Doina MOARCAŞ, Coordonator Superior de proiecte la Oficiul Băncii Mondiale de la București și Lider al Echipei Proiectului „Parteneriat Global pentru Educație

• Josephine Lutta KIYENJE, Ofiţer Superior de Operaţiuni, Secretariatul „Parteneriatului Global pentru Educaţie", Washington

• Dejan MINCIC, Reprezentant Adjunct UNICEF în Moldova

• Larisa VÎRTOSU, Coordonator Programe Educaţie şi Dezvoltare Timpurie, UNICEF

• Anna OLEFIR, Ofițer operațiuni, Banca Mondială

• Lia SCLIFOS, Managerul Proiectului „Parteneriat Global pentru Educaţie"

 

EEF  Ambasada Suediei  Danida   

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu suportul Fundaţiei Est-Europene. În prezent, portalul Stiripozitive.eu este realizat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

Portalul www.stiripozitive.eu a fost desemnat „Debutul anului 2012 în mass-media din Moldova” de către Clubul de Presă din Chişinău – Centrul pentru Jurnalism Independent şi Comitetul pentru Libertatea Presei, la 13 decembrie 2012. 

Stiripozitive.eu a obţinut premiul „VIP Magazin” în anul 2013 la categoria „Mass-media. Presa on-line”.