Prima pagină / Locuri / Societate  /  (Foto) Plimbările Știripozitive.eu: Cariera de nori

(Foto) Plimbările Știripozitive.eu: Cariera de nori imprimare

23.04.2015  

„În apropiere de satul Varatic, la nordul Moldovei, funcționează o carieră de piatră, din care pare că se extrag nori. Când aceștia din urmă nu sunt la înălțime mare, din cauza culorii lor asemeni cu a pietrii, apare acest fenomen”, zice Cristian Sârbu.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

„Cariera se situază pe malul râului Ciuhur, care este un afluent mic al Cuihurului și atrage privirea prin albul orbitor al pietrii, dar și cu terasamentele asemănătoare unui amfiteatru”, spune Cristian.

Cariera de nori

Cariera de nori

„Alături se află o serie de cascade și peșteri frumoase, dintre care cea mai de seamă se numește „Casoaia”. Oamenii din satele din împrejurimi obișnuiesc să vină vara să facă o baie rece sub cascada care curge aici”, adaugă Cristian Sârbu.

Cariera de nori

Cariera de nori Cariera de nori Cariera de nori Cariera de nori Cariera de nori Cariera de nori
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.