Prima pagină / Locuri / Societate  /  (Hartă interactivă) Organizaţia Internaţională pentru Migraţie a lansat o aplicaţie care arată câti migranţi au venit şi au plecat din fiecare ţară a lumii: 189 906 de migranţi din Ucraina în Moldova

(Hartă interactivă) Organizaţia Internaţională pentru Migraţie a lansat o aplicaţie care arată câti migranţi au venit şi au plecat din fiecare ţară a lumii: 189 906 de migranţi din Ucraina în Moldova imprimare

11.09.2015  

O hartă interactivă care ilustrează câti migranţi au venit şi au plecat din fiecare ţară a lumii, lansată de Organizaţia Internaţionala pentru Migraţie, relevă că un număr de 189 906 de migranţi din Ucraina în Republica Moldova.

Organizaţia Internaţională pentru Migraţie (OIM) a lansat o aplicaţie sub formă de hartă interactivă care, cu un simplu click pe suprafaţa unei ţări, indică numărul exact al migranţilor care au venit în acea ţară, precum şi al celor care au părăsit ţara respectivă şi spre ce alte ţări s-au îndreptat, scrie Hotnews.ro.

În ceea ce priveşte Republica Moldova, harta OIM arată un număr de 189 906 de migranţi din Ucraina în Republica Moldova.

Totodată, cei mai multi migranţi din România au plecat către Italia (peste 813.000), Spania (peste 810.400), Ungaria (peste 189.000), Israel (peste 182.000), Statele Unite ale Americii (peste 179.000), Germania (aproape 135.000) şi Canada (peste 96.000).

Pentru harta interactiva a migratiei click aici.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.