Prima pagină / Locuri / Societate  /  O mână de ajutor pentru copiii de la Cotul Morii

O mână de ajutor pentru copiii de la Cotul Morii imprimare

La Cotul Morii viaţa merge mai departe

02.11.2012  

La Cotul Morii, Hânceşti, o localitate afectată grav de inundaţiile din vara anului 2010, acum, în 2012, viaţa merge înainte. Inclusiv pentru copiii şi tinerii care sunt din această vară vizitatorii Centrului comunitar „O mână întinsă copiilor”.

„Acest Centru comunitar este binevenit pentru copiii şi tinerii din sat. Pentru că nu există nici casă de cultură, nici şcoală şi nici grădiniţă, aflate în construcţie, şi astfel copiii vin aici şi fac lucruri utile în timpul lor liber”, spune Svetlana Isachi, directoarea Centrului „O mână întinsă copiilor”.

Iar Cristina Găină, una dintre vizitatoarele centrului, mărturiseşte că aici este „mult mai uşor să găseşti informaţie pe internet şi să te pregateşti pentru examene, dar şi să comunici cu prietenii”.

De la 1 noiembrie la Centrului comunitar „O mână întinsă copiilor” din Cotul Morii s-a deschis şi cercul dramatic, şi cercul folcloric şi viaţa copiilor merge înainte.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.