Prima pagină / Locuri / Societate  /  O mână de ajutor pentru copiii de la Cotul Morii

O mână de ajutor pentru copiii de la Cotul Morii imprimare

La Cotul Morii viaţa merge mai departe

02.11.2012   2957 

La Cotul Morii, Hânceşti, o localitate afectată grav de inundaţiile din vara anului 2010, acum, în 2012, viaţa merge înainte. Inclusiv pentru copiii şi tinerii care sunt din această vară vizitatorii Centrului comunitar „O mână întinsă copiilor”.

„Acest Centru comunitar este binevenit pentru copiii şi tinerii din sat. Pentru că nu există nici casă de cultură, nici şcoală şi nici grădiniţă, aflate în construcţie, şi astfel copiii vin aici şi fac lucruri utile în timpul lor liber”, spune Svetlana Isachi, directoarea Centrului „O mână întinsă copiilor”.

Iar Cristina Găină, una dintre vizitatoarele centrului, mărturiseşte că aici este „mult mai uşor să găseşti informaţie pe internet şi să te pregateşti pentru examene, dar şi să comunici cu prietenii”.

De la 1 noiembrie la Centrului comunitar „O mână întinsă copiilor” din Cotul Morii s-a deschis şi cercul dramatic, şi cercul folcloric şi viaţa copiilor merge înainte.

 

EEF  Ambasada Suediei  Danida   

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu suportul Fundaţiei Est-Europene. În prezent, portalul Stiripozitive.eu este realizat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.  

Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia: Codul deontologic al jurnalistului din Republica Moldova, art. 2.4.