Prima pagină / Locuri / Societate  /  Mulţumiri din partea Guvernului Republicii Moldova către inspectorii de patrulare care au asigurat ordinea publică la Târgul de Crăciun

Mulţumiri din partea Guvernului Republicii Moldova către inspectorii de patrulare care au asigurat ordinea publică la Târgul de Crăciun imprimare

17.01.2018  

La ceremonia de înmânare a participat ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, consilierul Primului ministru, Eremei Priseajniuc, șeful IGP, Alexandru Pînzari și șeful INP, Livii Baziuc.

Pentru atitudine conștiincioasă față de îndeplinirea misiunilor de serviciu, profesionalism și contribuție la menținerea ordinii publice și asigurarea securității rutiere în perioada sărbătorilor de iarnă pe durata activităților organizate la Târgul de Crăciun din Capitală, zece angajați ai Inspectoratului Național de Patrulare al IGP au primit astăzi diplome de gratitudine de gradul unu și doi, din partea Prim-ministrului Pavel Filip.La ceremonia de înmânare a participat ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, consilierul Primului ministru, Eremei Priseajniuc, șeful IGP, Alexandru Pînzari și șeful INP, Livii Baziuc.

Cu această ocazie specială, ministrul Afacerilor Interne a mulțumit angajaților INP pentru implicare și suport în asigurarea ordinii și securității publice la Târgul de Crăciun organizat de Guvernul Republicii Moldova, menționând despre faptul că datorită prezenței lor, oamenii care au vizitat acest târg, au avut sentimentul siguranței.


La rândul său, consilierul Eremei Priseajniuc, a transmis un mesaj de recunoștință din partea Primului-ministru pentru angajații INP, care au ajutat organizatorii târgului să ofere oamenilor o adevărată poveste de Crăciun, în liniște alături de cei dragi, acasă.

Menționăm că Târgul de Crăciun a fost organizat în premieră la inițiativa Guvernului Republicii Moldova, acesta s-a desfășurat în perioada 15 decembrie 2017 - 14 ianuarie 2018 și a găzduit mii de vizitatori, iar angajații poliției au avut grijă ca aceștia să se bucure în liniște de sărbătorile pline de tradiții și surprize ca în marele orașe europene. 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.