Prima pagină / Locuri / Societate  /  (VIDEO) Spectacol de suflet la Filarmonica Națională: „Așa cântă neamul meu”

(VIDEO) Spectacol de suflet la Filarmonica Națională: „Așa cântă neamul meu” imprimare

30.03.2018  

„Așa cântă neamul meu” este genericul unui spectacol muzical, organizat la 29 martie 2018, la Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici", de Liceul Teoretic „Spiru Haret” din Chișinău.

Evenimentul „Așa cântă neamul meu” a fost organizat de către ansamblul folcloric al Liceului „Spiru Haret", în contextul marcării Centenarului Unirii.

Colectivul folcloric al liceului, în frunte cu Valentina Osoianu, au pregătit pe lângă cântece pascale multe melodii românești tradiționale.

Pe scenă li s-au alăturat și oaspeți speciali din România,  împreună creând atmosferă frumoasă de sărbătoare.

Sala filarmonicii era plină, prezenți au fost atât pasionații de folclor cât și părinții elevilor de la Liceul „Spiru Haret" care au venit să-și privească și să-și susțină copiii.

Aceștia au evoluat în scenă cu multă îndrăzneală și voie bună.

Concertul s-a încheiat pe o notă muzicală melancolică. Cei din sală au rămas mulțumiți de spectacol și au plecat acasă cu multe emoții pozitive.

Reporter: Tatiana Munteanu

Imagini: Alex Gurduza

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.