Prima pagină / Locuri / Societate  /  (VIDEO) O nouă ediție de distracții și shopping accesibil la aniversarea unui an de activitate Mami&Co

(VIDEO) O nouă ediție de distracții și shopping accesibil la aniversarea unui an de activitate Mami&Co imprimare

28.05.2018  

Atmosferă bună şi personaje din poveşti am întâlnit, în acest weekend, într-un parc din capitală.

Haine noi sau la mâna a doua, încălţăminte, accesorii, jucării dar şi alte lucruri pentru întreaga familie au fost expuse spre comercializare la târgul organizat cu ocazia aniversării Mami&Co.

Mamele au avut posibilitatea să facă cumpărături, să socializeze şi să-şi privească copii care se distrau din plin. La eveniment au fost organizate concursuri distractive atât pentru copii cât şi pentru părinţi, cu premii valoroase.

Vedetele zilei au fost însuşi copiii. Aceştia s-au distrat de minune, au dansat şi au cântat, au zâmbit şi s-au plimbat cu trenuleţul.

Cei care au adus culoare la eveniment şi multe zâmbete pe faţa copiilor au fost echipa Buburuza Mela, care încă de la începutul zilei au antrenat copii în dansuri şi jocuri. 

Evenimentul a avut şi un caz de caritate, unde fiecare dintre cei prezenţi au putut dona bani, şi nu doar, pentru o familie nevoiaşă.

Părinţii s-au arătat a fi fericiţi, împliniţi şi motivaţi să mai participe şi la alte ediţii de Mami&Co.

Proiectul Mami&Co a fost lansat  anul trecut de către Rada Şpac, acesta reprezintă un eveniment de familie unde mamele au ocazia să facă un ban de buzunar, să socializeze între ele, să elibereze casa de lucruri inutile iar copiii au parte de multă distracţie, cu toate acestea, la fiecare ediţie, sunt salvate vieţi la propriu, prin intermediul actelor de caritate. 

 

Reporter: Tatiana Munteanu

Imagini: Alex Gurduza

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.