Prima pagină / Locuri / Societate  /  În picturile lui Ghenadie Şonţu Chişinăul este de aur

În picturile lui Ghenadie Şonţu Chişinăul este de aur imprimare

08.02.2013  

Artistul plastic Ghenadie Şonţu a vernisat recent, la Centrul AtriUM, expoziția „Chişinăul de Aur”.

Votează: 4.3/5 (3 Voturi )

În tablourile pictorului Ghenadie Șonțu Chișinăul este de aur.

Ghenadie Sontu

Expoziţia „Chişinăul de Aur" este o invitaţie în timp pentru iubitorii oraşului Chişinău ale cărui bijuterii arhitecturale i-au oferit capitalei imaginea de oraş construit din piatră albă.

Ghenadie Sontu

„Această colecţie de imagini din epoca de aur ale Chişinăului lui Bernardazzi şi Carol Schmidt este un testament pentru familia mea care iubeşte din inimă acest oraş", afirmă artistul plastic Ghenadie Șonțu.

Ghenadie Sontu

Vă invităm să vizitați virtual această colecţie de tablouri pentru a volorifica patrimoniul oraşului Chişinău.

Ghenadie Sontu

Vizitați și www.artgallery.md

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” în 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene. www.stiripozitive.eu este un produs „URMA ta” şi a fost susţinut de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene, Guvernului Suediei, Sida sau al Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.