Prima pagină / Locuri / Societate  /  Nume pozitive

Nume pozitive imprimare

Citim și ne bucurăm

11.03.2013  

Sună frumos și denumirile de firme formate din acronime: „VerJemCas” , „Ca & Co”, „Tur-Tras-Tar”, „Mardocom”, „Seflomtum” care spun multe. Alte întreprinderi însă au optat pentru denumiri care atrag lumea prin conținutul lor pozitiv.

Votează: 3.5/5 (2 Voturi )

Rândunica Harnică

La Piața  Centrală, după o zi de muncă, ar fi normal să intrăm în cafeneaua „Rândunica Harnică" sau „Spicușor de Aur".

La Universitatea de Stat sunt cantine care ne „alimentează nu doar trupul, ci și sufletul cu energie pozitivă".

Frăție

Păsările de la Vivarium „ne bucură privirea cu frumusețea lor și ne mângâie auzul cu cântecul lor fermecător", iar la aceeași intersecție găsim cafeneaua pentru nefumători „Frăție".

Avântul

În apropierea aeroportul a fost cândva restaurantul „Avântul", iar în Cahul vizita la un magazin alimentar ne poate provoca „Catarsis".

Acestea sunt unele din denumirile pozitive care ne bucură privirea și ne spun că există oameni cu inspirație și imaginație.

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.