Prima pagină / Locuri / Societate  /  (Video) De bine despre trei moldoveni din Franța la televiziunea franceză TV7

(Video) De bine despre trei moldoveni din Franța la televiziunea franceză TV7 imprimare

04.02.2016  

Televiziunea franceză TV7 a realizat un reportaj în cadrul emisiunii „Kaleidoscope” despre trei moldoveni stabiliți în Franța: Oxana Ramat, Rodica Ninicu și Roman Tatarov.

Votează: 4.8/5 (4 Voturi )

Vești bune de la Oxana Ramat, Rodica Ninicu și Roman Tatarov. Ei sunt trei moldoveni stabiliți în Franța. În aceste zile postul de televiziune francez  TV7 a realizat un reportaj despre ei.

Trei moldoveni stabiliti in Franta

Trei moldoveni stabiliti in Franta

Trei moldoveni stabiliti in Franta

Oxana Ramat este designer, fotograf și artistă plasticiană. În cadrul emisiunii „Kaleidoscope”, ea a povestit despre vestimentația și bucatele noastre tradiționale.

Trei moldoveni stabiliti in Franta

Rodica

Rodica Ninicu este o tânără absolventă. Ea recunoaște că s-a adaptat în Franța, însă dorul de părinți, de casă o macină și în prezent. În primul an când a venit în acesta țară, Rodica a făcut naveta de trei ori acasă cu autobusul.

Trei moldoveni stabiliti in Franta

Trei moldoveni stabiliti in Franta

Roman Tatarov este ghid și fotograf. Spre finalul emisiunii, Roman a cântat un cântec în limba română.

Foto: arhivă personală

Trei moldoveni stabiliti in Franta Trei moldoveni stabiliti in Franta Trei moldoveni stabiliti in Franta Trei moldoveni stabiliti in Franta Trei moldoveni stabiliti in Franta Trei moldoveni stabiliti in Franta Trei moldoveni stabiliti in Franta Trei moldoveni stabiliti in Franta Trei moldoveni stabiliti in Franta Trei moldoveni stabiliti in Franta Trei moldoveni stabiliti in Franta
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” în 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene. www.stiripozitive.eu este un produs „URMA ta” şi a fost susţinut de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene, Guvernului Suediei, Sida sau al Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.