Prima pagină / Locuri / Societate  /  (Video) Ce vești bune aveți în această săptămână?

(Video) Ce vești bune aveți în această săptămână? imprimare

22.04.2016  

La sfârșit de săptămână, echipa Stiripozitive.eu a întrebat mai mulți trecători ce vești bune au primit în aceste zile.

Votează: 4.8/5 (4 Voturi )

Acestea sunt câteva vești bune pe care le-au avut oamenii din Moldova în această săptămână:

Vesti bune

„Fetița m-a anunțat că voi avea al doilea nepoțel. Și un pupic din partea soțului în fiecare dimineață și seară tot este ca o veste bună”, este un răspuns la întrebarea „Ce vești bune aveți în această săptămână?”.

„Am avut susținerea preventivă a tezei de master și a trecut cu bine”, povestește o tânără.

„A venit feciorul din America. Vom sărbători Paștele împreună”, zice un alt trecător.

 

Ce vești bune aveți în această săptămână? Ce vești bune aveți în această săptămână? Ce vești bune aveți în această săptămână? Ce vești bune aveți în această săptămână? Ce vești bune aveți în această săptămână? Ce vești bune aveți în această săptămână? Ce vești bune aveți în această săptămână? Ce vești bune aveți în această săptămână? Ce vești bune aveți în această săptămână? Ce vești bune aveți în această săptămână? Ce vești bune aveți în această săptămână?
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” în 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene. www.stiripozitive.eu este un produs „URMA ta” şi a fost susţinut de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene, Guvernului Suediei, Sida sau al Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.