Prima pagină / Locuri / Business  /  (Galerie foto) Zeci de companii din toate domeniile angajează la Târgul de Cariere

(Galerie foto) Zeci de companii din toate domeniile angajează la Târgul de Cariere imprimare

21.09.2018  

Târgul de Cariere revenit vineri 21 septembrie și sâmbătă 22 septembrie respectiv, la Palatul Național „Nicolae Sulac”, cu cele mai bune locuri de muncă, programe de stagii și oportunități de voluntariat. În cadrul evenimentului vor fi organizate interviuri pe loc, workshop-uri, concursuri cu premii, astfel încât interacțiunea dintre angajatori și candidați se va îmbunătăți. Sunt oferite posturi atât pentru persoanele cu experiență în domeniu, cât și pentru cele aflate la începutul carierei.

Locurile de munca oferite sunt din domeniile: Limbi străine, IT, Retail, Audit-financiar, Automotive, Marketing, Servicii. Peste 40 de firme așteaptă să te cunoască în cele doua zile ale evenimentului.

La ediția din primăvara a Târgul de Cariere Chișinău, aproximativ 3300 de candidați au participat la eveniment. Organizatorii se așteaptă ca numărul sa fie depășit în sezonul acesta.

„Ne bucura faptul ca le putem oferi candidaților posibilitatea de a se angaja la peste 40 de companii participante la Târgul de Cariere Chișinău. Fiecare nouă ediție reprezintă o șansă în plus pentru aceștia de a-și schimba cariera. Exista numeroase oportunități de angajare de neratat, așadar îi sfătuim pe toți cei interesați de un loc de muncă să participe la târg. Speram să depășim numărul de candidați din sezonul precedent. Sfatul nostru este sa veniți cu CV-ul printat la eveniment", a declarat Alina Agafitei, PR-ul Târgului de Cariere.

Evenimentul se va desfășura pe 21 și 22 septembrie la Palatul Național "Nicolae Sulac", începând cu ora 10:00. Intrarea va fi libera în limita locurilor disponibile. Mai multe detalii găsiți aici.

Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente de cariera din Republica Moldova și România, reunind sute de angajatori și mii de candidați. Evenimentul a demarat în anul 2006 și are loc de doua ori pe an, în sezonul de primăvara și cel de toamna. 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.