Prima pagină / Locuri / Cultură  /  Pentru CINEHUB.MD orice sprijin este binevenit | Guvern24.md

Pentru CINEHUB.MD orice sprijin este binevenit | Guvern24.md imprimare

24.05.2017  

CINEHUB.MD este o platformă dedicată cinefililor, cineaștilor și profesioniștilor din domeniile conexe (teatru, muzică, fotografie, TV, publicitate etc.), care are nevoie de sprijin pentru a fi lansată, iar echipa ALTFILM a început campania de crowdfunding pe Guvern24.md.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

CINEFILII vizionează filme, citesc informații despre filmul național sau internațional. Vizionează interviuri cu vedete din cinematografia națională sau mondială. Urmăresc proiectele în derulare sau află planuri de viitor ale cineaștilor. Sunt informați despre evenimentele cinematografice din țară și principalele evenimente internaționale. Pot comenta filme și susține autorii preferați. Se pot implica în proiectele care necesită figurație.

CINEAȘTII au acces la contactele tuturor membrilor. Își promovează portofoliul și primesc notificări despre job-uri disponibile. Au acces la lista de echipamente. Își alcătuiesc bugete bazate pre informații la zi. Își crează echipe pentru proiectele proprii sau participă în proiectele inițiate de alți membri ai comunității. Participă la seminarele online sau evenimentele offline organizate de Platformă. Primesc consultanță de la experți sau de la colegi, pe scenariu, filme sau chestiuni de logistică. Primesc notificări despre festivaluri, ateliere și alte evenimente la care moldovenii sunt eligibili. Sunt informați despre sursele de finanțare pentru diverse activități cinematografice (training, producție, distribuție). Primesc feed-back și susținere din partea publicului. Au acces la informații și contacte publicate de membrii comunității: servicii catering, transport, hamali, juridic, contabil, etc. Au acces la baza de date cu documente pentru producție. Participă la elaborarea politicilor care vizează domeniul și sunt reprezentați în comunicarea cu instituțiile statului sau comunitatea internațională.

PROFESIONIȘTII din domeniile conexe își pot oferi serviciile și își pot promova lucrările. Pot afla detalii despre proiecte și pot participa în proiectele de care sunt interesați. Cei înscriși în platformă, vor fi primii care află despre proiectele inițiate și despre solicitări de servicii care îi vizează.

AUTORITĂȚILE au informații despre activitatea cineaștilor și un canal de comunicare atunci când e o informație care vizează industria. Pot selecta filme pentru „prezentări de țară", pot obține statistici și rapoarte.

PARTENERII străini primesc informații despre capacitățile de producție din Moldova (personal, echipamente, servicii, costuri) și pot accesa direct sau prin angajarea unui manager de producție (fixer) local toate resursele disponibile.

Proiectul CINEHUB.MD este implementat de ALTFILM, UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN MOLDOVA, OWH STUDIO, YOUBESC CREATIVE INSTITUTE, cu susținerea Ministerului Culturii al Republicii Moldova.

Detalii puteți găsi AICI, pe pagina de Facebook a proiectului. ... Banii colectați vor fi utilizați pentru designul și programarea platformei, procesarea și completarea bazei de date.

Vă mulțumim pentru sprijin, spune echipa CINEHUB.MD.

Sursă: Guvern24.md

 
DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.