Prima pagină / Locuri / Turism  /  (Video) Frumusețile satului olandez Giethoom văzute prin ochii Oxanei Greadcenco

(Video) Frumusețile satului olandez Giethoom văzute prin ochii Oxanei Greadcenco imprimare

11.05.2016  

Oxana Greadcenco este tânăra ce a povestit recent pentru stiripozitive.eu 10 lucruri din Olanda care pot inspira Moldova. Zilele trecute, ea a vizitat satul olandez Giethoorn, considerat pentru turiști ca „Veneția Olandei”, iar impresiile le-a împărtășit printr-un video pe rețelele de socializare.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Giethoorn, este un sat tipic olandez cu doar 2600 de locuitori, însă, anual aici vin sute de mii de turiști. Localitatea nu are străzi pentru mașini, oamenii de aici se deplasează pe jos sau cu barca, iar casele pe care le poți vedea sunt toate acoperite cu stuf.

Frumusețea acestui sat olandez o puteți vedea în acest video, iar 10 lucruri din Olanda care pot inspira Moldova, le puteți afla Aici.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.