Prima pagină / Locuri / Turism  /  DOR de Moldova // Pașaportul Turistului

DOR de Moldova // Pașaportul Turistului imprimare

03.07.2017  

Programul DOR de Moldova are ca scop mobilizarea membrilor diasporei pentru descoperirea și promovarea potențialului turistic al Republicii Moldova, conform Strategiei de dezvoltare a turismului 2020 și Strategiei naționale „Diaspora 2025”.

Participanții la Programul DOR de Moldova, persoanele din diaspora Republicii Moldova reveniți în țară, vor primi Pașaportul turistului și vor putea beneficia de reduceri la produsele și serviciile prestate de agenții economici din industria turismului din Republica Moldova, în perioada iulie-august 2017. 

Programul DOR de Moldova este implementat de către Biroul Relații cu Diaspora, în parteneriat cu Agenția Turismului a Republicii Moldova, Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova și Organizația Internațională pentru Migrație, Misiunea în Moldova. 

Această publicație a fost realizată cu sprijinul Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC), OIM și PNUD prin intermediul Proiectului Global Comun „Integrarea Migrației în Strategiile Naționale de Dezvoltare”. Conținutul acestei publicații nu reflectă neapărat punctele de vedere ale SDC, OIM, PNUD sau UN Women.

Versiunea PDF a publicației „Pașaportul Turistului” este AICI: Pasaportul_Diasporei_-_Programul_DOR_de_Moldova.pdf

Dor de Moldova // Pașaportul Turistului
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.