Prima pagină / Locuri / Turism  /  „Media Tur”: Monumente ale naturii din Moldova – unice în lume. În ce stare se află și cum sunt promovate

„Media Tur”: Monumente ale naturii din Moldova – unice în lume. În ce stare se află și cum sunt promovate imprimare

23.05.2019  

Tineri activi și jurnaliști profesioniști au descoperit unele dintre cele mai prețioase monumente ale naturii din Moldova și au aflat care este starea lor, în cadrul celei de-a patra ediții „Media Tur”, organizat de Centrul Media pentru Tineri.

Cele mai semnificative momente ale celei de-a patra ediții „Media Tur” au fost surprinse de echipa Centrului Media pentru Tineri și sunt prezentate în acest video creat de tineri.

„În calitate de locuitoare al celui mai sudic punct al Moldovei, până astăzi, din păcate, nu știam că Moldova are locuri atât de frumoase”, afirmă Xenia Paruș.

„Am văzut lucruri care într-adevăr m-au uimit și a fost o experiență inedită”, mărturisește Vlada Tîrbu.

„Vizita de azi de la Butești ne-a ajutat, cred, să ne apropiem de una dintre minunile Republicii Moldova - recifii coralieri”, afirmă Președintele Mișcării Ecologiste din Moldova, Alecu Reniță.

Prin intermediul Media Tururilor, Centrul Media pentru Tineri și partenerii săi doresc să atragă atenția jurnaliștilor, tinerilor și activiștilor asupra unor problemele ale societății. Totodată, inițiatorii și susținătorii inițiativei încurajează tinerii să devină actori civici activi și să acționeze de fiecare dată atunci când se încalcă un drept al comunității sau al lor.

Media Tur, ediția a patra, este organizat în cadrul proiectului „Încurajarea tinerilor să devină cetățeni activi”, implementat de IREX Europe și Centrul Media pentru Tineri, cu susținerea financiară a Uniunii Europene

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.