Prima pagină / Locuri / Turism  /  Undeva în Moldova. Ghici unde e?

Undeva în Moldova. Ghici unde e? imprimare

29.07.2013  

Există mai multe atracții în Moldova, însă acest loc este promovat cel mai mult. Se spune că aici e mormântul lui Orfeu. Și tot aici, întregul sat, de la mic la mare, poate avea patentă de întreprinzător. Unde o fi oare acest loc?

Votează: 4.3/5 (3 Voturi )

Localnicii din zonă spun că zidurile și casele de aici sunt pictate într-o nuanță de albastru unică. Pe aceste locuri au fost filmare multe din peliculele „Moldova-Film", iar mai recent - multe clipuri muzicale.

Aici ca să intri în biserică trebuie să urci și apoi să cobori. Localnicii au desemnat zona ca fiind ecologică, limitând viteza la 10 kilometri pe oră. Festivalul „Gustar" se va desfășura deja tradițional, tot aici.

Deci, acest loc este la...

Unde e în Moldova?

Unde e în Moldova?

Unde e în Moldova?

Unde e în Moldova?

Unde e în Moldova? Unde e în Moldova? Unde e în Moldova? Unde e în Moldova? Unde e în Moldova? Unde e în Moldova? Unde e în Moldova? Unde e în Moldova? Unde e în Moldova?
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.