Prima pagină / Locuri / Sport  /  Medalii pentru atleţii moldoveni participanţi la campionatul balcanic

Medalii pentru atleţii moldoveni participanţi la campionatul balcanic imprimare

12.02.2018  

Cei mai buni reprezentanţi ai 17 ţări s-au adunat pe 10 februarie în or. Sofia(Bulgaria), pentru Campionatul balcanic în sală pentru sportivi până la 20 ani.

Echipa de 7 atleţi din Republicii Moldova, delegată la concurs cu suportul financiar al Ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării, s-a poziţionat a 9-a în clasamentul final pe ţări cu următoarele rezultate remarcabile:

- Sîrbu Egor - 1500m - locul 3 (PB)
- Doscalov Vadim - triplusalt - locul 3
- lungime - locul 6
- Cernei Denis - 400m - locul 4
- Capaţina Nina - greutate - locul 5.

Menţionăm că cea mai tânără membră a echipei, Capaţina Nina, a demonstrat o performanţă ce ne dă mari speranţe, intrând în concurs cu atleţi de la o categorie de vârstă mai mare, având în vedere faptul că este candidată la Jocurile Olimpice ale juniorilor (Buenos Aires/Argentina).

Ceilalţi sportivi (Mihailenco Alexandra - 60m, Rotari Silvia - 400m, Jucov Richard - 800m), de asemenea, au obţinut rezultate frumoase în condiţii de concurenţă cu adversari puternici.
Federaţia adresează calde felicitări sportivilor participanţi şi antrenorilor lor! 

Sursă: Federaţia de Atletism din Republica Moldova

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.