Prima pagină / Locuri / Stil de viaţă  /  O călătorie în imagini la Muzeul Automobilului din Torino: privire din Moldova

O călătorie în imagini la Muzeul Automobilului din Torino: privire din Moldova imprimare

Aici îndrăgostiții se sărută pe bancheta din spate a automobilului, imaginile sunt din filme, iar filmele se află într-un muzeu

08.03.2012  

Un training în arta comunicării la Torino, în Italia. O participare acolo a unui specialist din Moldova. Și o vizită de documentare la Muzeul de Automobile din Torino, pentru a identifica noile mesaje ale muzeului, redeschis în 2001 după patru ani de restaurare.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Toate acestea trebuiau să se întâmple săptămâna trecută, pentru ca Ludmila Țiganu, Specialist în Comunicare la ONU în Moldova, să împărtășească aici în fotografii emoția descoperirii automobilului în toată cronologia vieții de peste un secol a acestuia. De la modelele vechi la care zâmbim până la cele sofisticate, dincolo de imaginație și capabile să ne taie respirația.

Creat în 1932, Muzeul de Automobile din Torino este unul dintre primele muzee de acest gen din lume și poate singurul care are imagini din filme celebre în care îndrăgostiții se sărută pe bancheta din spate a mașinii.

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.