Prima pagină / Locuri / Stil de viaţă  /  Fanfara de la Măgdăcești cântă în Estonia

Fanfara de la Măgdăcești cântă în Estonia imprimare

19.08.2014  

„Fanfara din satul meu, Măgdăcești, cutreieră în aceste zile Estonia cu concerte inedite, inclusiv împreună cu muzicieni estonieni”, a exclamat Ambasadorul moldovean la Tallinn Victor Guzun.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

A fost şi este primul super-star al câtorva generaţii de copii din Măgdăceşti. Mihai Romanovici, cum îl știe tot Criuleniul. Iar în aceste zile concertează, împreună cu fanfara sa, în mai multe localităţi din Estonia. 

Fanfara din Măgdăceşti cântă în Estonia.

„Pentru mine personal Mihai Onică este o legendă”, mărturiseşte Ambasadorul moldovean în Estonia, Victor Guzun, care mergea în copilărie în mahala să-l asculte cum cântă la nunţi. „Şi sunt emoționat să-mi văd consătenii aici!”.

Fanfara de la Măgdăceşti cântă în Estonia. Fanfara de la Măgdăceşti cântă în Estonia. Fanfara de la Măgdăceşti cântă în Estonia.
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.