Prima pagină / Locuri / Stil de viaţă  /  Foto | Portretul orașului Anenii Noi, la 7 seara

Foto | Portretul orașului Anenii Noi, la 7 seara imprimare

21.08.2014  

„După o zi călduroasă de vară în timpul căreia majoritatea prefer să se ascundă la umbră, vine o seară plăcută care îî scoate pe toți la plimbare. Mi-am propus să vă fac o mică excursie prin Anenii Noi, pentru a vă arăta ce se întâmplă aici la ora 19.00”, spune Carolina Digori.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Ion, Mihai și Alexandru au decis să facă o plimbare cu bicicleta, ne-au mărturisit că fac asta în fiecare seară după ce soarele se ascunde.

Portretul orașului Anenii Noi, la 7 seara

Gara auto își petrece pe la casele lor ultimii pasageri, care obosiți își așteaptă transportul.

Portretul orașului Anenii Noi, la 7 seara

Stadionul liceului rus din Anenii Noi în fiecare seară este martorul meciurilor de fotbal al acestor tineri, care vin aici să facă sport după o zi grea de muncă.

Portretul orașului Anenii Noi, la 7 seara

Cei mici au terenul lor de joacă, aici în fiecare seară este multă gălăgie. 

Portretul orașului Anenii Noi, la 7 seara

Seara, curtea Casei de Cultură este locul ideal pentru plimbări, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mai mari.

Portretul orașului Anenii Noi, la 7 seara

Aleea care vine din centrul Aneniului îi petrece pe oameni pe la casele lor.

Portretul orașului Anenii Noi, la 7 seara

Curtea bisericii de pe lângă Spitalul Raional fotografiată după slujba de seară la care vin atât bolnavii internați în accest spital, cât și rudele acestora.

Portretul orașului Anenii Noi, la 7 seara

Acestea sunt cele mai preferate locuri pentru plimbările de seară și activităților la aer liber alese de locuitorii din Anenii Noi.

Text & foto: Carolina Digori | stagiară Stiripozitive.eu

Portretul orașului Anenii Noi, la 7 seara Portretul orașului Anenii Noi, la 7 seara Portretul orașului Anenii Noi, la 7 seara Portretul orașului Anenii Noi, la 7 seara Portretul orașului Anenii Noi, la 7 seara Portretul orașului Anenii Noi, la 7 seara Portretul orașului Anenii Noi, la 7 seara
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.