Prima pagină / Locuri / Stil de viaţă  /  Alina Găină: „Câștig experiențe și lecții de viață în fiecare zi”

Alina Găină: „Câștig experiențe și lecții de viață în fiecare zi” imprimare

21.04.2016  

Tânăra jurnalistă care prețuiește oamenii pozitivi. În prezent coordonează un proiect de informare a tinerilor ce ține de educația mediatică în cadrul Centrului Media pentru Tineri. Alina este un om al artei, a făcut trei ani de teatru dramatic, recent se ocupă de învățarea paşilor de dans latin bachata și kizomba.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Oamenii activi tot timpul pot inspira și alți oameni datorită activităților pe care le fac cu dăruire și pasiune, așa precum o face și Alina Găină.

Reușesc să fac ce-mi place și să realizez ce trebuie. Reușesc să râd, să plâng dacă e cazul să dansez, să lucrez, să gătesc o salată gustoasă - toate într-o zi. Reușesc să-mi telefonez mama în fiecare zi! Lucruri importante!

alina

alina

Îmi doresc să mă descopăr cât mai bine pe mine și să descopăr lucrurile frumoase din oamenii ce mă înconjoară! Îmi mai doresc să nu mă îndepărtez de dans, în general de ce ține de artă și mai am o dorință de ani buni - să ajung într-o zi la radio. Să muncesc acolo! De la 14 ani îmi imaginam cum sunt animatoare la radio. Îmi doresc să ajung în Mexic.

alina

alina

Cunosc câțiva oameni interesanți, câteva limbi străină și unele butoane ale sufletului meu prin care îmi mențin echilibrul.

alina

Pierd ore din viață. Pierd seri în care aș putea face ceva mai interesant, dar ajung să stau pe internet. Încerc să nu irosesc minute, însă recunosc, sunt la etapa de reorganizare a timpului liber.

alina

Câștig experiențe și lecții. Eu tot mă întreb „Câte poate învăța omul ăsta într-o singură viață!?”

alina

Iubesc cu grijă! Iubesc familia, iubesc dansul, iubesc starea de fericire și unele amintiri.

alina

alina

Admir oamenii puternici și sănătoși la gânduri! Admir și natura! Și arta!

alina

alina

Citesc tare mult, dar nu întotdeauna cărți, din păcate.  Citesc mereu, dar nu e doar ce mi-aș dori eu să citesc. Nu-mi place ficțiunea. Două cărți citite, care mi-au rămas în minte: „Enigma Otiliei” și „Ora 25”, scriitori români, apropo.

Călătoresc mai rar decât mi-aș dori. O regulă de-a mea – să ies undeva, măcar, o dată într-un an. De  cinci ani îmi reușește.

alina

Mănânc fructe, legume și brânză, în general, produse lactate. Nu-mi place carnea, dar nu sunt vegetariană. Mănânc ceea ce simt că-mi dă energie. Apropo, să știți că și ceaiul e considerat mâncare, dar în ultimul timp, prefer apa în locul ceaiului.

Mă informez din surse on-line. Mă informez mereu. Deși cineva zicea că un om informat este un om puternic, astăzi, un om informat devine un om nebun și năucit. Încă o schimbare pe care trebuie s-o fac în viața mea. Lucrând în domeniul media nu știu cum voi reuși.

 alina

Recomand oamenilor să aibă un hobby, să nu-și concentreze atenția spre un singur om sau spre un singur lucru. Mai recomand doze zilnice de zâmbet, mult dans și alimentarea respectului de sine! Ajută! Povestește Alina Găină, pentru Stiripozitive.eu

Autor: Cristina Zeamă

Sursă Foto: Arhivă personală

Alina Gaina Alina Gaina Alina Gaina Alina Gaina Alina Gaina Alina Gaina Alina Gaina Alina Gaina Alina Gaina Alina Gaina Alina Gaina Alina Gaina Alina Gaina Alina Gaina Alina Gaina Alina Gaina Alina Gaina Alina Gaina Alina Gaina
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.