Prima pagină / Locuri / Stil de viaţă  /  (Galerie foto) Moldova văzută prin ochii fotografului suedez, Åsa Sjöström

(Galerie foto) Moldova văzută prin ochii fotografului suedez, Åsa Sjöström imprimare

26.09.2016  

Expoziția „Tărâmul Tăcerii” a fost inaugurată pe 25 septembrie, în cadrul Moldox Festival, desfășurat la Cahul. Această expoziție cuprinde o serie de fotografii realizate în Republica Moldova de către fotograful suedez - Åsa Sjöström. În poze putem vedea viața moldovenilor, așa cum este ea, cu bune și cu rele.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Fotografiile realizate în Republica Moldova de către fotograful suedez - Åsa Sjöström, pot fi văzute în perioada 25 - 29 septembrie, în cadrul Moldox Festival, desfășurat la Cahul.

Imaginile realizate de Åsa Sjöström reflectă starea de bucurie și de tristețe a moldovenilor. În fotografii sunt surprinși copii care se joacă și care muncesc, responsabilitățile zilnice și vacanțele de vară:

asasjostrom

asasjostrom

asasjostrom

asasjostrom

asasjostrom

asasjostrom

asasjostrom

asasjostrom

asasjostrom

asasjostrom

asasjostrom

asasjostrom

Stiripozitive

Stiripozitive

Stiripozitive

Stiripozitive

Stiripozitive

Sursă: www.asasjostrom.com

asasjostrom asasjostrom asasjostrom asasjostrom asasjostrom asasjostrom asasjostrom asasjostrom asasjostrom asasjostrom asasjostrom asasjostrom asasjostrom asasjostrom asasjostrom asasjostrom asasjostrom
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.