Prima pagină / Locuri / Stil de viaţă  /  Daruiește un zâmbet, fii și tu Moș Crăciun!

Daruiește un zâmbet, fii și tu Moș Crăciun! imprimare

14.12.2017  

Începând cu 1 decembrie până pe 24 decembrie, toţi doritorii de a dărui un zâmbet copiilor nevoiaşi, sunt îndemnataţi să doneze: haine, dulciuri, rechizite, produse alimentare greu alterabile, jucării, încălţăminte, etc.

Întru susținerea copiilor din familiile defavorizate de pe teritoriul orașului Sîngerei, Consiliul Local al Tinerilor din Raionul Sîngerei, vine cu un apel către toți cei cu suflet mare și în special către băștinașii orașului Sîngerei care sunt stabiliți cu traiul peste hotarele Republicii Moldova, pentru a se implica în campania „Dăruiește un zâmber, fii și tu Moș Crăciun!".

Pe teritoriul orașului Sîngerei sunt 27 de familii socialment-vulnerabile unde se adună 130 de copii cu vârsta de la 2-14 ani. Din motivul că părinții nu au un loc stabil de mună, situația materiala a acestor famii este una precară. Prestațiile de asigurare socială și indemnizațiile pentru copii sunt insuficiente ca un copil să aibă o copilarie fericită. Cei mai afectați sunt copii de vârsta fragedă, a căror părinți nu-și permit financiar ca copilul să frecventeze o instituție preșcolară.

Magia sărbătorilor de iarnă pemtru acești copilași rămâne doar în visele lor. În speranța că scrisorile și dorințele copiilor se vor îndeplini, ei se vor bucura de spiritul sărbătorilor de iarna.

Beneficiarii acestor donații vor fi copii de la 2-14 ani din familiile socialment-vulnerabile. Ca partener în cadrul acestui apel de proiect s-a alăturat și Primăria orașului Sîngerei, care va contribui cu un suport financiar în suma de 2.000 lei ( două mii lei ).

Începând cu 1 decembrie până pe 24 decembrie, toţi doritorii de a dărui un zâmbet copiilor nevoiaşi, sunt îndemnataţi să doneze: haine, dulciuri, rechizite, produse alimentare greu alterabile, jucării, încălţăminte, etc.

Cadourile vor fi colectate în fiecare zi lucrătoare în incinta Primăriei or. Sîngerei, etajul 3 (specialist tineret şi sport, Bucur Ana tel: 069545942).

Pentru a dona, expediați un SMS cu numărul 1135 la numărul scurt 1555 (Abonații Moldcell, Unite).

*Suma unei donații este de 24 de lei. 

Pentru mai multe detalii accesaţi Consiliul Local al Tinerilor or.Sîngerei 

Sursă: Guvern 24

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.