Prima pagină / Locuri / Stil de viaţă  /  Un clișeu olandez, devenit o afacere de succes

Un clișeu olandez, devenit o afacere de succes imprimare

21.05.2019  

La începutul lunii aprilie, înarmată „cu curaj și entuziasm”, jurnalista originară din Moldova și stabilită cu traiul în Olanda, Oxana Greadcenco, reușește să transforme un clișeu olandez într-o afacere de succes.

Oxana Greadcenco pune pe roate, mai exact pe roțile de la bicicletă, proiectul care vine să distreze pe cei care au hotărât să viziteze Olanda.

Turiștii sunt întâmpinați la locul stabilit, după care urmează excursia de două ore în care aceștia se pot bucura de o primblare cu bicicleta printre câmpurile de lalele. La finalul excursiei oaspeții pleacă nu doar cu amintirea unor priveliști uimitoare și informații privind creșterea lalelelor, precum și cu propria compoziție florală.

„Am ales să fac ceea ce îmi place cel mai mult și la care mă pricep cel mai bine - mersul pe bicicletă. Chiar dacă interacțiunile zilnice cu atâția oameni necunoscuți pot fi istovitoare, dacă faci ceea ce-ți place, restul e floare la ureche.” a scris Oxana pe pagina sa de facebook.

În aceeași postare, Oxana afirmă că a reușit să-și realizeze ideea de a oferi o experiență turistică de neuitat datorită platformei Experiences, lansată de Airbnb.

Reporter: Vlada Popsuico 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.