Prima pagină / Locuri / Stil de viaţă  /  Toamna e frumoasă oriunde în Moldova: Bălţi şi Chişinău. Episodul 1 | Foto

Toamna e frumoasă oriunde în Moldova: Bălţi şi Chişinău. Episodul 1 | Foto imprimare

06.11.2013  

Că toamna este frumoasă oriunde în Moldova o confirmă Ion, Lena şi Eugeniu în această galerie cu imagini ale toamnei surprinse la Bălţi şi Chişinău.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Toamna pe care au surpsins-o, în culori şi emoţii, Ion, Lena şi Eugeniu, la Bălţi şi Chişinău, este superbă. Şi avem bănuiala că această toamnă este frumoasă oriunde în Moldova.

Iată de ce puteţi trimite şi alte imagini ale toamnei - frumoasă oriunde în Moldova - la e-mailul stiripozitive[at]gmail[dot]com sau le puteţi încărca pe pagina noastră de pe Facebook, cu menţiunea locului în care a fost făcută imaginea (oraş/sat) şi a numelui pe care doriţi să-l plasăm ca semnătură.

Care-i următoarea localitate din acest portret de toamnă?

Toamna la Bălţi. Imagine: Ion Uruşciuc

Toamna la Chişinău. Imagine: Lena Colesnicova

Toamna la Chişinău. Imagine: Eugeniu Popovici

Toamna la Bălţi. Imagine: Ion Uruşciuc Toamna la Bălţi. Imagine: Ion Uruşciuc Toamna la Bălţi. Imagine: Ion Uruşciuc Toamna la Chişinău. Imagine: Lena Colesnicova Toamna la Chişinău. Imagine: Eugeniu Popovici Toamna la Chişinău. Imagine: Eugeniu Popovici Toamna la Chişinău. Imagine: Eugeniu Popovici
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.