Prima pagină / Locuri / Timp liber  /  Cum poți să-ți petreci timpul în zbor liber între cer și pământ

Cum poți să-ți petreci timpul în zbor liber între cer și pământ imprimare

23.07.2014  

Unele dintre cele mai memorabile activități de timp liber sunt cele petrecute la limita de jos a cerului. Pentru iubitorii de adrenalină și cei în căutare de senzații tari, aceasta poate fi lista de aventuri perfecte pentru o zi caldă de vară în Moldova.

Votează: 5.0/5 (6 Voturi )

Ce-ați zice să bifați o listă de aventuri cu mici căderi în aer liber între cer și pământ? Acum e posibil și în Moldova!

1. Balonul cu aer cald

O plimbare cu balonul cu aer cald, la o altitudine de 2000 de metri deasupra pământului, vă va rămâne cu siguranță pentru totdeauna în memorie. Puteți opta pentru diverse puncte de start, fie că vă doriți să zburați peste aeroport, peste Chișinău, sau în afara orașului. Activitate este valabilă anul împrejur, în funcție de condițiile meteo. Toate măsurile de securitate sunt respectate minuțios, activitatea clubului fiind inspectată atât tehnic, cât și practic.

Balonul_cu_aer_cald

2. Alpinismul de perete

Alpinismul de perete vă va oferi cu siguranță multe emoții pozitive și un plus de adrenalină. Puteți practica această activitate cu ușurință, la Aventura Park (Chișinău), de luni până vineri, între orele 18.00-21.00, sâmbăta și duminica de la 12.00 până la 18.00. O construcție de 8,5 metri este deschisă tuturor doritorilor, indiferent de vârstă, experiență și pregătirea fizică. Instructorii vă vor oferi instruirea necesară și vă vor asigura în timp ce veți urca pe stâncă.

Alpinism_pe_perete

3. Săritura cu parașuta de la 3000 m

Cei mai tari de înger, pot opta pentru o experiență inedită de zbor, cu cădere liberă și planare. Sunteți așteptați pe aerodromul de la Vadul lui Vodă, având posibilitatea de a alege între un zbor individual sau unul în tandem cu instructorul. Pentru zborul individual sunt acceptate persoanele care au împlinit vârsta de 17 ani și au minim 50 kg, maxim 90 kg. În timp ce zborul în tandem cu un instructor, poate fi efectuat de la vârsta de 5 ani, fără limită de greutate. Instruirea oferită de instructor, vă va ajuta să aveți parte de un zbor sigur.

Saritura_c_parasuta

 4. Zborul cu parapanta

Zburând cu parapanta, veți trăi momente cu adevărat frumoase și pline de adrenalină, cu oportunitatea de a admira peisajele țării noastre, de la înălțimea zborului de pasăre. Zborul are loc în tandem cu un instructor, care vă va asigura siguranța pe durata celor 15-20 de minute. Nu există limită de vârstă sau greutate pentru acest tip de activitate. Activitatea se poate desfășura în orice zi a săptămânii, în concordanță cu condițiile meteo. Puteți opta pentru un zbor cu punct de pornire de la Anenii Noi, Orheiul Vechi sau Dubăsari.

Zbor_cu_parapanta

Carolina Digori | stagiară Stiripozitive.eu

Zbor Zbor Zbor Zbor Zbor Zbor
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.