Prima pagină / Locuri / Timp liber  /  Plimbările Stiripozitive.eu: aleea de pe bulevardul Mircea cel Bătrân de la Chișinău

Plimbările Stiripozitive.eu: aleea de pe bulevardul Mircea cel Bătrân de la Chișinău imprimare

02.10.2014  

Mi-am propus să vă povestesc despre aleea care îmi delectează sufletul și îmi face serile pline de sens. Amplasată în sectorul Ciocana al capitalei, aleea își are originea încă din anii 80 ai secolului trecut și reușește să adune în brațele ei persoane de toate vârstele.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Aleea este amplasată pe bulevardul Mircea cel Bătrân. Ea nu te va lăsa niciodată în singurătate, în schimb îți va da destulă hrană pentru meditații.

Plimbările pe această alee îmi umplu de sens viața. Zâmbetele și energia în abundență a copiilor mă fac să înțeleg că fiecare clipă merită trăită din plin și că orice greutate poate fi depășită atunci când ai în spate persoane de încredere, care te susțin în tot ceea ce faci.

Alee Ciocana

Familii fericite, lipsite de grijile cotidiene și rutina de care au avut parte la serviciu, cupluri în vârstă, trecuți peste încercările timpului, ținându-se de mână și cu aceeași sclipire în ochi sunt doar câteva dintre momentele frumoase care îți vor face inimă să radieze de lumină.

O singură plimbare pe această alee vă va face să rămâneți îndrăgostiți de abundența de emoții și energia pozitivă cu care vă va cuprinde.

Alee Ciocana

Text & foto: Carolina Digori| stagiară Stiripozitive.eu  

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.