Prima pagină / Locuri / Timp liber  /  (Video, foto) Grădina Botanică în floare

(Video, foto) Grădina Botanică în floare imprimare

06.05.2015  

Am fost în această săptămână la Grădina Botanică să vedem ce flori au înflorit pe cele 104 hectare ale parcului. Și iată ce-am aflat.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

De 65 de ani, Grădina Botanică este deschisă pentru oameni dornici de a admira natura, de a respira aer curat și de a se delecta cu frumusețea florilor.

La Grădina Botanică sunt angajați peste 120 de oameni, iar ei fac ca această „frumusețe” într-adevăr să impresioneze. Rezultatul muncii lor se vede prin numărul anual al vizitatorilor care depășește cifra de 150 de mii.

Am fost acum, în luna în care înfloresc florile să vedem ce specii deosebite și rare are în grădinile sale acest minunat parc. Aflați de la Doctorul în biolgie, Tatiana Spînu detalii despre miracolul floristic din Grădina Botanica. 

Grădina Botanică în floare Grădina Botanică în floare Grădina Botanică în floare Grădina Botanică în floare Grădina Botanică în floare Grădina Botanică în floare Grădina Botanică în floare Grădina Botanică în floare Grădina Botanică în floare Grădina Botanică în floare
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.