Prima pagină / Locuri / Timp liber  /  Plimbările Știripozitive.eu: Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Viitorul” din orașul Sângerei

Plimbările Știripozitive.eu: Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Viitorul” din orașul Sângerei imprimare

02.11.2015  

Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Viitorul” din orașul Sângerei se poate lăuda cu voluntari care promovează modul sănătos de viață printre semeni.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Viitorul” din orașul Sângerei și-a început activitatea cu 3 an în urmă.

CSPT

„Activez în acest Centru, fiindcă schimbarea începe de la mine. De când sunt voluntar viața mea s-a schimbat radical, privesc altfel viața. Activitățile pe care le facem mă ajută să mă formez ca personalitate. În viitor aș dori să devin coordonator de voluntari”, povestește Diana, voluntar.

CSPT

„Sunt voluntar la CSPT „Viitorul”, deoarece doresc să mă dezvolt în primul rând personal, iar mai apoi, prin activitățile pe care le desfășuram să aduc un impactul pozitiv în societate, și anume în rândul tinerilor”, spune Tamara, voluntar.

Tinerii voluntari vin la Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Viitorul” nu doar pentru ei, tinerii vin ca să-i învețe și pe alții cum să procedeze în situații de criză. Aceștia merg cu diverse programe educativ-distractive la Centrul Comunitar de Asistență Socială „Raza Soarelui”.

CSPT

CSPT

„Îmi place despre ce ne învață voluntarii. Datorită lor știu ce e sănătos să mănânci, cum e corect și corespunzător să te îmbraci în societate, ce sport să practici ca să ai un corp frumos”, zice Maria, beneficiar „Raza Soarelui”.

CSPT

„La Centrul Comunitar de Asistență Socială „Raza Soarelui” ne străduim să mergem cu donații. Împreună cu voluntarii organizăm jocuri pentru copii, ne străduim ca acești copii să fie mai veseli, să uite de lucrurile triste”, afirmă Iulia ROȘCA, șefa CSPT „Viitorul”.

„Cultiv noi valori, deoarece aici te ciocnești și vezi situații diferite care te pregătesc pentru viitor, devii o persoană care poartă în sine responsabilități și știi cum să aplici diferite metode ca să soluționezi o problemă care poate apărea în cale”, mărturisește Adrian, voluntar.

CSPT

Specialiștii Centrului îi întâmpină cu drag pe tinerii din Sângerei și le oferă servicii medicale și de consiliere.

Foto: arhivă personală

CSPT Viitorul CSPT Viitorul CSPT Viitorul CSPT Viitorul CSPT Viitorul CSPT Viitorul CSPT Viitorul CSPT Viitorul
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.