Prima pagină / Locuri / Timp liber  /  (Video) Plimbările Stiripozitive.eu: Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Încredere” din Florești

(Video) Plimbările Stiripozitive.eu: Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Încredere” din Florești imprimare

08.04.2016  

Nimeni sau foarte puțini reușesc să înțeleagă adolescenții. Aceștea au caractere diferite și dorințe de împărtățit, dar cui, dacă părinții sunt uneori plecați, iar alteori prea ocupați pentru copiii lor?

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Specialiștii de la Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Încredere” din Florești au interesul de a câștiga încrederea tinerilor și a părinților, din acest motiv așa și au numit instituția.

Setea sau nevoia tinerilor de informație este destul mare, iar internetul nu este de cele mai dese ori sursa corectă de căutare. 

CSPT Floresti

„Un rol important în educația mea îl au părinții, profesorii și acest Centru de Sănătate, deoarece oferă posibilitatea tinerilor să se exprime. Adolescenții pot avea încredere în CSPT „Încredere”, fiindcă totul este confidențial”, povestește Dan, voluntar la Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Încredere” din Florești.

CSPT Floresti

„O nevoie a adolescenților este comunicarea. Dacă este o comunicare eficientă cu semenii săi, cu părinții, atunci adolescentul își va dezvolta propriul eu. Noi mai avem nevoie de a ne exprima opiniile, de a avea libertate în gândire, astfel devenim personalități”, zice Iulia, voluntar la Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Încredere” din Florești.

Acest reportaj a fost realizat în cadrul emisiunii UȘA, TV Moldova 1.

Centrul de Sanatate Prietenos Tinerilor din Floresti Centrul de Sanatate Prietenos Tinerilor din Floresti Centrul de Sanatate Prietenos Tinerilor din Floresti Centrul de Sanatate Prietenos Tinerilor din Floresti Centrul de Sanatate Prietenos Tinerilor din Floresti
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.