Prima pagină / Locuri / Timp liber  /  (Video) Plimbările Stiripozitive.eu: Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Sănătatea Viitorilor Părinți” din Anenii Noi

(Video) Plimbările Stiripozitive.eu: Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Sănătatea Viitorilor Părinți” din Anenii Noi imprimare

12.05.2016  

Specialiștii de la Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Sănătatea Viitorilor Părinți” sunt prieteni cu tinerii din Anenii Noi. Adolescenții primesc sfaturi utile pentru a avea un aspect frumos și o gândire pozitivă.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Conceptul de frumusețe este privit în mod diferit în dependență de fiecare persoană în parte. Frumusețea este o îmbinare între calitățile exterioare și cele interioare, astfel fiecare suntem unici în felul nostru. Pentru tineri felul cum arată are o importanță majoră. În perioada adolescentină, atât la băieți cât și la fete, în organism au diverse schimbări hormonale sub diferite aspecte, de aceea în soluționarea problemelor de sănătate, tinerii au posibilitatea de a se adresa specialiștilor Centrelor de Sănătate Prietenoase Tinerilor, iar astăzi a venit rândul specialiștilor din Anenii Noi.

De cele mai multe ori adolescenții sunt complexați de felul cum arată, atât fizic, cât și mental. Tinerii încep să se compare cu cei din jur, observând ce le lipsește în raport cu ceilalți, iar acest fapt trezind în rândul adolescenților: fustrări, nemulțumiri de sine și respectiv un comportament ciudat. 

CSPT Anenii Noi

Aici trebui să intervină comunicarea adolescenților cu părinții și psihologul, ceea ce ar avea un aport considerabil în dezvoltarea unei gândiri pozitive. 

CSPT Anenii Noi

CSPT Anenii Noi

În viziunea medicilor greșeală de bază a adolescenților care suferă de acnee sau de boli de piele este că aplică aceeași cremă sau unguente despre care au auzit de la prieteni, fără a ține cont de părerile specialiștilor.

Acest reportaj a fost realizat în cadrul emisiunii UȘA, TV Moldova 1.

Foto: arhivă personală

CSPT din Anenii Noi CSPT din Anenii Noi CSPT din Anenii Noi CSPT din Anenii Noi CSPT din Anenii Noi
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.