Prima pagină / Locuri / Timp liber  /  (Video) Plimbările Stiripozitive.eu: Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Iunona” din Ștefan Vodă

(Video) Plimbările Stiripozitive.eu: Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Iunona” din Ștefan Vodă imprimare

16.06.2016  

Specialiștii de la Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Iunona” din Ștefan Vodă le vorbesc beneficiarilor centrului despre diferențele dintre adolescenți și adolescente și le explică că a fi diferit la această vârstă este un lucru absolut normal. Fetele intră mai repede în etapa de dezvoltare pubertară, iar băieții mai târziu.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Centrele de Sănătate Prietenoase Tinerilor sunt absolut necesare în fiecare raion din țară, deoarece aici tinerii au un suport informațional, psihologic și emoțional. Specialiștii de la CSPT „Iunona” din Ștefan Vodă cunosc acest lucru, ei se străduie să fie alături de adolescenți și să-i îndrume spre drumul corect.

CSPT din Stefan Voda

„La Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Iunona” din Ștefan Vodă avem beneficiari atât băieți, cât și fete, însă la specialiștii de aici mai des să adresează adolescentele. Ele au nevoie de informație despre probleme legate de sănătatea reproductivă, iar băieții se adresează cu probleme legate de sănătatea pubertară și apariția acneei”, zice Mariana Haret, șef la CSPT „Iunona” din Ștefan Vodă.

entrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Iunona” din Ștefan Vodă

Ana Maria Dimitrenco este beneficiară. Ea consideră că Centrele de Sănătate Prietenoase Tinerilor sunt binevenite, deoarece aici primești toată informația de care ai nevoie și ești mereu încurajat.  

Acest reportaj a fost realizat în cadrul emisiunii UȘA, TV Moldova 1.

CSPT din Stefan Voda CSPT din Stefan Voda CSPT din Stefan Voda CSPT din Stefan Voda
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.