Prima pagină / Locuri / Timp liber  /  (Foto) Pictură murală pe o școală din Capitală

(Foto) Pictură murală pe o școală din Capitală imprimare

16.06.2016  

Clădirile din Chișinău se transformă în adevărate opere de artă. Totul datorită picturile murale care capătă tot mai mult teren în capitală. Petele de culoare sunt împrăștiate de pictorul american Phillip Martin, iar ideea îi aparține Ambasadei Statelor Unite de la Chișinău.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Zeci de culori, răspândite pe o singură clădire. Talentul îi aparține lui Phillip Martin, care ajuns recent la Chișinău, a realizat o pictura murală pe-o școală din capitală, acolo unde își fac studiile elevii cu nevoi speciale. Paleta de culori prezentă în opera sa este una complexă, iar nuanțele sunt foarte stridente, pentru o observare mai bună a detaliilor. Pictate cu o vopsea specială, desenele vor rezista timp de 20 de ani. 

Echipa Stiripozitive.eu a reușit să capteze imagini cu această pictură murală care a devenit o adevărată lucrare de artă.

fbh

zddshy

gjm

gjn

gj

klh

Foto: Alex GURDUZA 

 

gn fh ddfh fdnh dhf dfhn rhf dfh fdhn rhf dhf dh rfh drfh rfh
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.