Prima pagină / Locuri / Timp liber  /  (Galerie Foto) Graffiti-ul devine în vogă. O nouă pată de culoare și-a lăsat amprenta pe un perete din capitală

(Galerie Foto) Graffiti-ul devine în vogă. O nouă pată de culoare și-a lăsat amprenta pe un perete din capitală imprimare

11.08.2016  

Despre graffiti toată lumea știe că e un desen cu vopsea făcut ilegal pe mașini, pereți sau autobuze, în general în locuri nepermise. În Chișinău însă, acesta a prins amploare și apare tot mai des pe zidurile și pereții din capitală. De această dată, un graffiti cât un cartier a împânzit Stadionul Dinamo la intersecția străzilor Serghei Lazo și Alexei Sciusev.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Mai mulți eroi din desene animate poți fi văzuți pe străzile capitale. Totul datorită unei picturi murale apărută pe zidurile stadionului Dinamo. Graffiti-ul nu este o „mâzgăleală”, e chiar o artă pe care o demonstrează artiștii pictând în diferite nuanțe.

Iată ce personaje din desene animate „s-au acomodat” pe unul din pereții stadionului Dinamo:

ftgj

drh

fdj

rfhys

wart

Foto: Alexei GURDUZA 

 

rt6 rdh rdh rdhy rdh drhu rh rdy rdyh ryh rhy ry ryh rdy ry rdyh ry eryh reyh erydh set et est sey ey sey eey esy es
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.