Prima pagină / Locuri / Timp liber  /  (Foto) Graffiti din East Side Gallery, Berlin. Episodul 16

(Foto) Graffiti din East Side Gallery, Berlin. Episodul 16 imprimare

02.02.2017  

Igor Rotaru a fost, a văzut și a fotografiat graffiti de pe pereții din East Side Gallery, Berlin, loc care atrage mii de turiști pasionați de această artă care însuflețește orice perete și clădire sumbră.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Igor Rotaru este atreprenor și fondator la Bicycle Hotel. Recent a fost la Berlin și a fotografiat lucrări graffiti din East Side Gallery, loc care strânge în fiecare zi mii de turiși.

Acestea sunt doar câteva lucrări graffiti de pe peretele Zidului din Berlin:

Igor Rotaru

Igor Rotaru

Igor Rotaru

Igor Rotaru

Igor Rotaru

Igor Rotaru

Igor Rotaru

Igor Rotaru

Igor Rotaru

Sursă foto: arhivă personală

Igor Rotaru, graffiti Igor Rotaru, graffiti Igor Rotaru, graffiti Igor Rotaru, graffiti Igor Rotaru, graffiti Igor Rotaru, graffiti Igor Rotaru, graffiti Igor Rotaru, graffiti Igor Rotaru, graffiti
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.