Prima pagină / Locuri / Timp liber  /  RECOMANDARE: 3 parcuri de distracții ce merită vizitate

RECOMANDARE: 3 parcuri de distracții ce merită vizitate imprimare

10.07.2020  

Vara este perioada în care cu toții ne reîncărcăm bateriile cu energie pozitivă pentru a face față provocărilor ce ne așteaptă în continuare. O metodă pe cât de veselă, pe atât de energizantă sunt vizitele în parcurile de distracții. Iată de ce, vă prezentăm o listă de parcuri de distracții recomandate de comunitatea NorocOlanda – Hello Netherlands.

„Pentru cei care doresc să exploreze Regatul Țărilor de Jos în această vară, vă propunem să explorați următoarele parcuri de distracție:

Efteling, Kaatsheuvel – cel mai mare parc de distracții din Benelux și este unul dintre cele mai vechi parcuri de distracții din lume. Parcul oferă 62 de atracții diferite pentru toate vârstele, inclusiv șase opțiuni montane, patru întunecoase și trei acvatice.

Duinrell, Wassenaar – un parc de distracții și un parc cu ape tropicale cu peste 40 de atracții, inclusiv trei montane. Parcul acvatic tropical Tikibad se mândrește cu 16 tobogane de apă. 

Walibi Holland, Biddinghuizen – datează din 1971 și a fost întotdeauna considerat parcul de distracții pentru cei îndrăzneți. Aici se află, Goliath, cel mai rapid și cel mai înalt montagne russe din Olanda (106 km/h). În afară de Goliath, mai este și El Condor – un carusel suspendat.”

 

Text: NorocOlanda – HelloNetherlands

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.