Prima pagină / Locuri / Timp liber  /  „Asta e Moldova”: un film pentru participanții la Forumul Societății Civile a Parteneriatului Estic

„Asta e Moldova”: un film pentru participanții la Forumul Societății Civile a Parteneriatului Estic imprimare

07.10.2013  

Participații la Forumul Societății Civile a Parteneriatului Estic „Împreună pentru un viitor european” nu au reușit să vadă, în cele două zile de eveniment, toată Moldova. Noi însă îi ajutăm cu acest film.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Asta e Moldova. Filmul destinat participanților la Forumul Societăţii Civile a Parteneriatului Estic, ce s-a desfăşurat la Chişinău, la 4 şi 5 octombrie 2013, ilustrează în imagini o călătorie virtuală pe locurile frumoase ale Moldovei, pe care oaspeţii nu au reușit să le viziteze.

film_md

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.