Prima pagină / Evenimente / Business  /  Eroii „Știrilor pozitive” de ieri sunt azi laureați ai „Festivalului Cartofului”

Eroii „Știrilor pozitive” de ieri sunt azi laureați ai „Festivalului Cartofului” imprimare

Producătorii de cartofi Maria și Pavel Țirchi, onorați la prima ediție a „Festivalului Cartofului”

11.11.2012  

Eroii „Știrilor pozitive” de ieri - producătorii agricoli Maria și Pavel Țirchi din satul Rediul Mare, raionul Ocnița - au devenit astăzi laureați ai „Festivalului Cartofului 2012”.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Maria și Pavel Țirchi din satul Rediul Mare, raionul Ocnița - eroii subiectului de ieri de pe „Știrilor pozitive” - au devenit astăzi laureați ai primei ediții a „Festivalului Cartofului”, desfășurată la Corjeuți, Briceni. După ce au obținut trofeul fermierul anului la expoziția-târg „Farmer 2004”, acești producători agricoli din nordul țării au obținut acum locul 2 în categoria amenajare standuri.

Maria și Pavel Țirchi conduc „Palmoc Agro SRL SC", o companie agricolă din nordul țării specializată mai ales în producere de cartof, care realizează un ciclu de cultivare, pastrare și comercializare a cartofilor seminceri. 

„Festivalului Cartofului 2012” a fost organizat de Agenţia de Dezvoltare Regională Nord şi Primăria Corjeuţi în parteneriat cu Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor, Consiliul Raional Briceni şi Federaţia Naţională a Fermierilor din Moldova.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.