Prima pagină / Evenimente / Business  /  Târgul de Crăciun de la vinăria „Castel Mimi”: din dragoste pentru oameni și pentru vin

Târgul de Crăciun de la vinăria „Castel Mimi”: din dragoste pentru oameni și pentru vin imprimare

19.12.2018  

Târgul de Crăciun de la vinăria „Castel Mimi” a reușit să atragă în primele zile de la deschiderea sa mulți oaspeți din țară și de peste hotare, oferindu-le, împreună cu tradiționalul „bun venit”, vinuri excelente, bucate speciale, spectacole artistice și atâtea surprize încât acestea devin motive de revenire aici.

Târgul de Crăciun de la vinăria „Castel Mimi" a fost inaugurat la Bulboaca, Anenii Noi, la 12 decembrie 2018, de Sf. Andrei, și va rămâne deschis până la 13 ianuarie 2019, iar agenda include un program atât de bogat încât fiecare oaspete își poate alege ce îi este mai mult pe plac.

Fiecare copil primește un cadou de la Moș Crăciun la „Castel Mimi", iar adulții se pot delecta cu o cină de Crăciun, pe 24 decembrie 2018. Meniul acestei cine speciale asortează, de exemplu, vinul „Castel Mimi" „Feteasca Albă" 2017 cu gustările reci, iar „Merlot" 2015 - cu burtica de purcel gătită îndelungat, servită cu sos din prune și Nucata Domnească. Sigur că bestseller-ul „Castel Mimi" „Roșu de Bulboaca" 2015 nu putea să lipsească din meniul de sărbătoare și este asociat cu pulpa de rață servită cu legume.

În programul Târgului de iarnă al vinăriei de la Bulboaca, cina de Crăciun este precedată de un concert pe care Moldovan National Youth Orchestra îl va susține pe 22 decembrie, cu genericul „Noapte la Castel", cu aranjamente muzicale special create pentru eveniment pe muzică de Queen, Lady Gaga sau Charles Aznavour, cu soliști din Moldova.

Povestea de Crăciun la „Castel Mimi", de pe 21 și 23 decembrie, cu spectacole folclorice și artistice pentru copii și adulți este ocazia potrivită de a veni aici și de a rămâne cu emoții de neuitat. Gazdele vor servi fiecare oaspete cu un pahar de vin fiert și vor face toate acestea din dragoste pentru oameni și pentru vin.

Târgul de Crăciun la „Castel Mimi" este deschis în zilele și orele de lucru ale vinăriei: miercuri-vineri - 10:00-20:00 și sâmbătă-duminică - 11:00-22:00.

Program artistic vineri: 17.00-19.00.

Program artistic sâmbătă și duminică: 14:00-17:00.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.