Prima pagină / Evenimente / Business  /  Participă la Școala de vară pentru tinerii antreprenori

Participă la Școala de vară pentru tinerii antreprenori imprimare

12.08.2020  

Pentru persoanele ce au o mică afacere sau sunt pe cale de a iniția una, se organizează „Școala de vară pentru tinerii antreprenori”.

Evenimentul se va desfășura online, în perioada 17-21 august 2020.

Scopul acestuia este instruirea antreprenorilor începători sau chiar și a celor mai avansați, în gestionarea cât mai eficientă a afacerilor mici.

Lucrările Școlii de vară pentru tinerii antreprenori vor fi transmise live pe pagina de Facebook a Fundației Est-Europene începând cu ziua de 17 august 2020, orele 10:30.

Evenimentul are loc în cadrul proiectului „Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică și socială a țării”, finanțat de Uniunea Europeană, cofinanțat de Suedia și implementat de Fundația Est-Europeană.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.