Prima pagină / Evenimente / Business  /  O revistă cu altitudine: relansare

O revistă cu altitudine: relansare imprimare

Relansarea revistei „Air Moldova” „ALTITUDE”

10.03.2013  

Vești bune pentru pasageri: compania aeriană „Air Moldova” relansează în această primăvară, cu ocazia celor 20 de ani de activitate, revista sa de bord „ALTITUDE”.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Air Moldova" relansează, prin contribuția „General Media, revista de bord „ALTITUDE", destinată celor peste 500 000 de pasageri pe care compania aeriană îi are în fiecare an.

„Articolele revistei prezintă oameni şi locuri de pe harta destinaţiilor Air Moldova, explorând deopotrivă talente, tendinţe şi puncte de atracţie care sunt o carte de vizită pentru Republica Moldova", anunță pagina web a companiei.

Iulian Scorpan, Valentin Buruiană, Enrico Nunziata, Cuhureștii de Sus, Valentin Frunză, Olga Percinschi sunt câteva dintre numele care dau valoare revistei de bord „ALTITUDE".

Link: http://issuu.com/generalmedia/docs/altitude/1

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.