Prima pagină / Evenimente / Business  /  BUZZ!Camp vine în Chișinău!

BUZZ!Camp vine în Chișinău! imprimare

Cunoștințe, motivație și inspirație pentru o carieră de succes

01.05.2013  

Inspire Business depășește granițele și vine în Chișinău să îți ofere porția de cunoștințe, motivație și inspirație necesare pentru o carieră de succes. Vrem ca acest eveniment să fie un semnal de alarmă, un ceas deșteptător menit să-ți aducă aminte că e momentul să acționezi. ACUM!

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

Inspire Business a creat acest eveniment pentru  tinerii cu potențial, care sunt interesați de dezvoltarea lor personală și de asimilarea cât mai multor cunoștințe. Pe 18 mai, în Chișinău, vei avea ocazia să interacționezi cu traineri renumiți, vedete și reprezentanți ai companiilor de top, printre care și Coca-Cola Hellenic, care îți oferă șansa să câștigi o vizită la sediul companiei.

Află mai multe despre eveniment și înscrie-te pe http://buzzcamp.ro/event/chisinau/.

Evenimentul este organizat cu sprijinul următorilor parteneri media: publika.md, timpul.md, civic.md, studentie.md, dezvoltare.md, fest.md, ong.md, allfun.md, tineritrasnet.com, eco.md, hotnews.md, stiripozitive.eu etc.

Dacă ai întrebări ne poți contacta la info[at]inspirebusiness.ro sau pe pagina noastră de Facebook (https://www.facebook.com/buzzcamp.ro). 

***

Inspire Business este o companie creativă și inspirațională, recunoscută pe piața din România pentru implementarea proiectelor educaționale, de publicitate, strategie și publishing. Suntem cei care aduc conceptul de promovare la un alt nivel, ce depășește mediul convențional. Promovăm nu doar imaginea și brandul de companie al partenerilor noștri, ci și oamenii, valorile și credințele acestora. Compania Inspire Business este cunoscută pe piața din România pentru proiectele dedicate celor două target-uri: corporate și young.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.