Prima pagină / Evenimente / Business  /  Un subiect Stiripozitive.eu: peste 42000 vizualizări

Un subiect Stiripozitive.eu: peste 42000 vizualizări imprimare

15.09.2014  

Un subiect Stiripozitive.eu despre compania IT Amdaris cu sedii la Chişinău, Timişoara şi Bristol a ajuns în aceste zile la pexte 42 de mii de vizualizări.

Votează: 4.3/5 (4 Voturi )

Subiectul Stiripozitive.eu „Moldova, destinaţie atractivă pentru servicii IT: Vlad Nanu, compania Amdaris cu sedii la Chişinău, Timişoara şi Bristol”, semnat de Rodica Socolov, are în prezent 42100 de vizualizări.  

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” în 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene. www.stiripozitive.eu este un produs „URMA ta” şi a fost susţinut de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene, Guvernului Suediei, Sida sau al Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.